Volkswagen Polo 900 (1980)

Volkswagen Polo 900 (1980)

UitvoeringPolo 900
Bouwjaar1980
Jaar van aanschaf2005

Deze polo heb ik gekocht toen ik 15 jaar was van een tante van mijn moeder. Zij had de Polo nieuw gekocht op 23/08/1980. Deze Polo is een echt familiestuk.
Ik ben lid van een VW club en heb al met de Polo aan een paar meetingen deelgenomen. Heb zelf op 3 jaar tijd nog maar een 600 km met gereden.

- Het is een Polo L(Luxe)uitvoeringen.
- Heeft 895 cc (0,9l)

Hij is supper traag maar dat is juist leuk om rustig te cruisen.

Dit is een echte unieke polo:

- Heeft nog geen 23000km op 28 jaar gereden.
- Heeft nooit buiten geslapen.
- Bijna nooit in de regen gereden.
- 100 procent origineel
- nooit aan gelast of opgemaakt.
- 1ste lak en interieur
- Heb de aankoopfactuur en alle originele boekjes onderhoudsboekje.
- De Polo is tot 2005 ieder jaar op onderhoud geweest.
- Is in nieuwstaat.

Ben niet van plan deze Polo ooit te verkopen.
Ik ga hem ook 100 procent origineel houden.

Tegen de lente ga ik hem inschrijven als oldtimer, dan zal hij wat meer gaan bollen.

Hij heeft zijn eerste (echte) lenterit gemaakt. Het was maar een 20 km maar het was vollop genieten. De Polo begind nu ook meer en meer beziens te krijgen van jong en oud op straat ! Gewoon zalig !
__________________________________________________________________

25/05/10

De Polo is na 5 jaar terug in het verkeer te zien sinds Augustus 2009.

Ik heb er ondertussen 2000km mee gereden sinds ik hem heb van 2005. Huidige km-stand na 30 jaar is 24.200km.

De auto heeft vroeger alleen problemen gehad met platte batterijen omdat hij bijna nooit heeft gereden.

Ik heb nog geen problemen gehad met deze Polo.(Heb nog maar 600km mee gereden).

Ik probeer hem om de 2 maanden eens te starten en hem even te laten draaien. Na een 7-tal seconden start hij altijd, de batterij is zelfs nog goed.

07/10/10

Heb met de Polo weer een leuk oldtimer seizoen achter de rug ! Ze heeft alles prima gedaan en heeft zowat 2000km afgelegd dit jaar.

4,0

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens