Adblockers en AutoWeek

Hieronder zie je hoe je bij een aantal populaire adblockers autoweek.nl als uitzondering kunt toevoegen.

AdBlock

Gebruik je AdBlock? Dan kunt je de extensie in je browser openen als je op deze pagina zit. Vervolgens kies je voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en druk je op 'uitsluiten'. Je schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van autoweek.nl.

AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Je ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klik je daarop dan schakelt je Adblock Plus voor alle pagina's van autoweek.nl uit.

AdBlock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze website' om advertenties op alle pagina's van autoweek.nl toe te staan.

Verdienmodel AutoWeek.nl

De artikelen die we schrijven worden gemaakt door een online redactie die bestaat uit een aantal vaste en een aantal freelance redacteuren. Daarnaast maken we bijna elke werkdag een video, waar naast een presentator/redacteur ook een cameraman en video-editor mee bezig zijn. De totale kosten van één videoproductie bedragen al snel enkele duizenden euro's.

Onze artikelen zijn gratis te lezen en de video's zijn gratis te bekijken. Dat betekent dat we voor een groot deel afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. AutoWeek.nl heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen je daarom vragen wanneer je een adblocker gebruikt AutoWeek.nl uit te zonderen. Wij beloven je dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met je steun gratis artikelen en video's blijven maken.