Aanmelden

Heb je altijd al eens samen met je auto in AutoWeek willen staan? Meld je dan hier aan.

Klokje rond

Al meer dan 30 jaar maken we Klokje Rond. Heb je een auto met minstens 300.000 km op de teller, dan zien we graag je aanmelding tegemoet. Er worden enkele uren uitgetrokken voor een uitgebreide proefrit en keuring bij Carrec Technocenter in Soesterberg. Dit resulteert in een artikel in het magazine, en een video waar jij met je auto de hoofdrol in speelt. Neem hier een kijkje voor de meer dan 600 Klokjes Rond video's.

Blits Bezit

Rij je in een niet-alledaagse auto, dan nodigen we je uit om je aan te melden voor onze rubriek Blits Bezit. Het kan van alles zijn, een zeldzame BMW M3 E30, een unieke driewielige Reliant Robin, een verlengde Saab 9-5 of wellicht is je dagelijkse vervoermiddels wel een Lamborghini. Het maakt niet uit of het oud of nieuw is, als er maar een interessant verhaal over te vertellen is. Neem hier een kijkje voor de meer dan 100 Blits Bezit artikelen en video's die we tot nu toe gemaakt hebben.

Op de rollenbank

Altijd al willen weten hoeveel vermogen de motor in je auto nu écht aan de aangedreven wielen aanlevert? In 'Op de rollenbank' mag je langskomen voor een echte powertest.

AutoWeek Classics

Voor ons klassiekermagazine zijn we voortdurend op zoek naar zo origineel mogelijk youngtimers en oldtimers. In de klassiekertest zijn we 2e concurrerende tijdgenoten naast elkaar, waarbij ook de eigenaar in het zonnetje gezet wordt. Ook Klokje Rond is van de partij, al focussen we ons in AutoWeek Classics iets minder op onderhoudsaspecten en kijken we meer naar algehele originele staat.

Past je auto in geen van deze rubrieken maar verdient-ie volgens jou tòch (om wat voor reden dan ook) een plaatsje in AutoWeek? Stuur dan een berichtje via de contactpagina.