Volkswagen Polo 3-deurs
Volkswagen Polo 3-deursVolkswagen Polo 3-deursVolkswagen Polo 3-deursVolkswagen Polo 3-deursVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen Polo

Gebruikersreview

Volkswagen Polo 1.4 TSI BlueGT (2013) #2

UitvoeringPolo 1.4 TSI BlueGT
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2026

mijn polo bleu gt 1,4 bleumotion

Ongeveer drie weken geleden deze polo gekocht bij van vliet in Zwartewaal.
Deze auto is door mij gekocht omdat ik kleiner wilde gaan rijden daarom deze
gekocht .De kinderen gaan toch ook niet meer mee op vakantie daarom de toyota avensis de deur uit gedaan. Een heel gaaf karretje met mooie prestaties goede tussensprintjes op de snelweg echt geen vermogen tekort. Zoals gezegd bij van vliet in Zwartewaal, de verkoper uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Echter tot mijn ontsteltenis stond in de accessoire lijst dat er xenon verlichting op zou zitten echter dit bleek niet zo te zijn de verkoper hierover gebeld die vertelde dat hij hier niks aan kon doen omdat blijkbaar hijzelf deze advertentie niet zou maken(oplossing?)
Ook blijkt het onderhoudsboekje ineens niet meer aanwezig blijkt te zijn de verkoper zou hier achter aan gaan als hij binnen zou zijn of contact zou hebben hij mij zou bellen (beetje jammer dat dit een beetje erg lang gat duren)
Verder deze bevalt prima afbreuk van hierboven vermelde punten.
Brandstofverbruik als ik rustig rijd 1 op 28 en als lekker op de snelweg zit een gemiddelde 1 op 20 niet verkeerd lijkt mij zo.
Binnenkort meer over mijn ervaringen over deze wagen voorlopig eerst lekker sturen.

10,0

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo