Hyundai Santa Fe private lease. Vanaf €305,- p.m.

Wie graag een nieuwe Hyundai rijdt, doet er goed aan om eens naar Hyundai private lease te kijken. Deze vorm van leasen kost je een vast bedrag per maand, waarna je niet meer tegen onverwachte (onderhouds)kosten zal aanlopen. Hyundai heeft een ruim aanbod modellen in het assortiment, waardoor er genoeg te kiezen valt. Van kleine hatchback tot grote stationwagen, met Hyundai private lease kan het allemaal.

Hyundai, betaalbaar autorijden uit Zuid-Korea

Het Zuid-Koreaanse Hyundai heeft zich in de loop der jaren naar een respectabele positie binnen de automarkt weten te knokken. Hyundai importeerde voor het eerst personenauto's naar Europa in 1978 met de lancering van zijn Pony. In 1984 had Hyundai een tweede model op de Europese markt gelanceerd: de Stellar, een grote sedan uit de familie met achterwielaandrijving. Door de groeiende vraag naar MPV's en SUV's tegen het begin van de 21e eeuw waagde Hyundai zich in deze nieuwe of groeiende marktsectoren. In 2018 importeerde het negen series personenauto's in Europa en dat aantal groeit verder.

Wat is private lease?

Wie kiest voor een private lease Hyundai, gaat een contract aan met de dealer. In het geval van private lease, is deze 'iemand' een particulier en is het dus geen zakelijk contract. De auto komt op de naam van deze particulier te staan, terwijl de particulier en vast bedrag betaalt. Dit bedrag dekt alle kosten die je aan je auto hebt, behalve die voor de brandstof, parkeergelden en boetes. In dit contract staan ook restricties; zo kan je vaak maar een bepaald aantal kilometers per jaar rijden in de Hyundai. Hoe meer kilometers je wilt rijden, hoe hoger het maandbedrag.

Voordelen van Hyundai private lease

 • Je rijdt een gloednieuwe auto
 • De auto staat op jouw eigen naam en niet op die van de zaak, zoals bij zakelijke lease
 • Een vast bedrag per maand dekt alle kosten, behalve tanken, parkeergelden en boetes
 • Geen onverwachte kosten voor onderhoud of technische problemen

Nadelen van Hyundai private lease

 • De auto is van de dealer of leasemaatschappij
 • Je mag er niet een onbeperkt aantal kilometers in rijden
 • Brandstof, boetes en parkeergelden moet je wel zelf betalen

Verschillende modellen voor Hyundai private lease

Het aanbod van private lease Hyundai's is behoorlijk groot, wat de keuze uit de verschillende leasemodellen ook vrij ruim maakt. Hyundai biedt naast een uitgebreide range aan benzinemodellen ook enkele hybride en volledig elektrische auto's aan. Daarbij zitten natuurlijk naast compacte hatchbacks en SUV's. De modellen die momenteel in het assortiment zitten, zijn:

Kosten Hyundai Private lease

Wat je betaalt voor Hyundai private lease, hangt van meerdere factoren af. Ten eerste is er natuurlijk het model. Kleinere modellen zijn goedkoper dan grotere modellen. Zo betaal je voor Hyundai i10 private lease, of Hyundai Kona private lease, natuurlijk minder dan voor Hyundai Ioniq 5 private lease. Ten tweede heeft het te maken met de opties die je op de auto wilt. Hoe meer opties (en bijvoorbeeld winterbanden), hoe meer je betaalt. Ten derde is er de looptijd van het contract. Hoe langer het contract, hoe lager het maandbedrag. Immers; bij klanten die langer aan een contract vastzitten, is de dealer langer verzekerd van betaling. Als laatste zijn er het aantal kilometers per jaar. Rij je over het algemeen slechts kleine afstanden en niet al te veel kilometers per jaar, dan schrijft de Hyundai minder snel af en zal je ook een lager maandbedrag betalen. Rij je juist veel kilometers, dan moet de afschrijving gecompenseerd worden met een hoger maandbedrag.

Hyundai private leasen

Je kunt een Hyundai private leasen bij verschillende bedrijven. Je kunt daar ook checken of ze een Hyundai voor private lease in voorraad hebben. Die is dan snel te leveren, hoewel je dan minder invloed hebt op de uitrusting en kleur. Denk daarbij aan

 • ANWB
 • Hyundai
 • Directlease
 • Athlon
 • Leaseplan
 • ALMN