Volkswagen ID4 1st (2020) #4

Volkswagen ID4 1st (2020)

UitvoeringID4 1st
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020

Eerste 6000KM zitten erop

Daar was hij dan op 24 december 2020 mijn ID4 stond klaar bij de dealer in Gorinchem. Afleveren was door Corona minder leuk dan normaal maar ze hadden er alles aan gedaan om er toch iets van te maken.

Als extra op deze auto, de trekhaak en warmtepomp.

De eerst elektrische km waren even wennen, maar na een paar ritjes wil ik niet meer anders. Helaas had ik op dag 4 al een technisch/sofware probleem, de deuren gingen niet meer open ook niet met de noodsleutel. De berger wist het ook niet dus de auto weggebracht naar de dichtstbijzijnde VW Garage. De auto nog zo nieuw, dat zij ook geen oplossing hadden. De deuren gingen op onverklaarbare wijze nu wel weer van het slot en ook weer op slot. Omdat ze geen storing konden traceren heeft de auto daar vervolgens 11 dagen gestaan (regel vanuit de importeur) na 11 dagen weer opgehaald er is niks aan gedaan maar probleem heeft zich ook niet meer voorgedaan.

De auto rijd heerlijk, de klachten over de lastige bediening kan ik me niet in vinden , inmiddels kan ik alles blindelings vinden en werkt het ook. Ja het is waar soms kan de reactie op de bediening wat sneller maar wellicht met de software update dat dit aangepast gaat worden.

Wat mis ik in deze auto? TOV van mijn Skoda Kodiaq waar ik in reed: de elektrische achterklep was toch wel fijn maar wat ik echt mis is het draadloos opladen van je telefoon (had er wat mij betreft standaard op moeten zitten zat ook al in de Skoda Octavia waar ik voor de Kodiaq in reed), ik weet dit zit allemaal wel op de ID4 first plus en andere opties maar die is ook 10K duurder en dat vond ik het prijsverschil niet waard. Deze was al fors aan de prijs. Waar ben ik extra blij mee, voorverwarmen nu zeker met de vrieskou, stuurverwarming en het comfort en de rust tijdens het rijden.

Ik zou de auto aanraden, de ruimte is voor nu meer dan in andere elektrische auto's in dit segment, wanneer je meer of net zoveel ruimte wil dan kom je wat mij betreft bij de Skoda Enyaq, ook een hele mooie auto welke nog meer past bij de traditionele auto.

4,8

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens