AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota (2007) #2
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Prachtige betrouwbare wagen
Ik ga het heel kort houden. Mijn hilux moet elke dag remorken trekken van 1 ton tot 4 ton. Zit er voor mijn werk ( houthakker) steeds mee in't veld. En kan je zeggen met de juiste banden is hij moeilijk te stoppen.
Hij krijgt alle 7500 km nieuwe olie en elke 15000 km ga ik voor onderhoud naar de garage. Het onderhoud bij de garage is niet goedkoop maar dit zijn dan ook de enigste kosten die ik moet doen. Zeer sterke en betrouwbare wagen, het verbruik zit rond de 10 liter diesel wat gezien zijn cil. inhoud van 3000 cc niet veel is.
Een echte aanrader.

Test: Smart #1 Brabus - Hoe een kans werd gemist
Praktijkervaring

Praktijkervaring Porsche Taycan: eigenaren over hun elektrische Porsche
Designreview

Designreview Ford Mustang Mach-E: 'met grotere wielkasten en grotere wielen beter geweest'
Reportage

Dries Tuinhof heeft voor elke Simca, Talbot of Matra uit collectie een Franse plaatsnaam
Achtergrond