Honda Accord 2.0i TD (1996)

autoreview

Honda Accord

Signalement

UitvoeringAccord 2.0i TD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf1996
KM-stand bij aanschaf15 km
KM-stand laatst417.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een droom van een auto

 • 417.000 km

Al 17 jaar eigenaar van deze auto, de eerste jaren is hij bij de dealer in onderhoud geweest! Aangezien mijn broer monteur was, heeft hij de onderhoudsbeurten verzorgd, tot voor 6 jaar geleden,tot het voor hem onmogelijk was, heb ik zelf in eigen beheer het onderhoud gedaan!
nooit heeft deze auto mij laten staan, en nu sta ik op het punt, van ga ik nu door met hem of ga ik afscheid nemen, wat voor mij erg moeilijk ligt, daar hij nog geweldig rijdt!
De 1e koppeling zit er nog in! Terwijl ik toch regelmatig met een aanhanger rijdt!
De eerste verstuivers zitten nog!
De remschijven nog nooit hoeven te vervangen! Een achterklauw vervangen!
Rijdt nu nog 1: 16,4 gemiddeld!
Laatste keuring 15-12-12 OK
Gemiddelde kosten niet boven de € 300,-

Super

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja