Volkswagen Polo 1.6 (1996)

autoreview

Volkswagen Polo

Signalement

UitvoeringPolo 1.6
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf1998
KM-stand bij aanschaf10.000 km
KM-stand laatst260.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Betrouwbaar en gemak, bovendien VW

 • 205.157 km

De auto had ik zo'n 8 jaar in bezit. Met een persoonlijke lening gekocht. Helemaal zelf afbetaald, en een beetje leningsvrij gereden. Verder is deze Polo een betrouwbaar beestje, redelijk comfi, en kent weinig problemen. wel wat schade aan de achteruitwisser, en een nogal dure rechter-voorwielophanging reparatie na onderzoek APK-beurt. [daarna meteen verkocht]. Maar verder : Prima auto. Toch redelijk veel mee gereden, en veel van deze wereld gezien.(wordt vervolgd)...

Mijn review deel 2.

 • 260.000 km

Vandaag de dag rij ik geen auto meer. Maar ik ben er nog wel in geinteresseerd. Geinteresseerd genoeg om dit account aan te maken, en te onderhouden. Ik zal wel niet weer zo gauw een auto aanschaffen, daar ik verminderd zicht heb. Maar ik heb nog wel mijn rijbewijs (sinds 1986 in bezit), trouw de geldigheidsduur verlengd, en dat zal ik ook wel blijven doen. Verder kijk ik graag naar (nieuwe) auto's. Nog geen autospotter geworden..., maar wat niet is kan nog komen, zoudt ik zeggen. Zo dat was dan mijn rijervaring tot zover. (einde).

3,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens