Triumph Dolomite 1850HL (1977)

autoreview

Triumph Dolomite 1850HL (1977)

Signalement

UitvoeringDolomite 1850HL
Versnellingen4, Handgeschakeld
Bouwjaar1977
Jaar van aanschaf1981
KM-stand laatst90.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

wat een prachtige 1e auto

 • 90.000 km

Ik kocht, omdat ik dit nodig had, voor mijn stage een mooie auto. Niet zomaar een, maar direct een Triumph Dolomite. Wat een prachtige auto. Als ie reed, dan deed ie dat fantastisch. Ik herinner me uit de jaren dat ik hem had wel een boel electronische storingen, van bobines via contactpuntjes naar andere zaken. Deed ie het eenmaal, dan was het genieten geblazen. Ik kijk met veel weemoed terug.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens