Peugeot Boxer 270c 2.5d (1999)
Uitvoering | Boxer 270c 2.5d |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Camper gekocht
Camper gekocht dit vooral om onze hobby paramotor vliegen makkelijker te kunnen uitvoeren.
Moet zeggen dat ie niet heel langzaam is. Op volle snelheid haalt ie 135 gps. Ik kan makkelijk vrachtwagens inhalen. Wel loopt de temperatuur op rond de 105 Graden op de snelweg. Als ik langzamer rijdt loopt ie terug naar 95 Graden. Dus volgens mij is er wel iets aan de hand met de koeling of thermostaat.
Schakelen gaat best zwaar maar dat schijnt normaal te zijn. Hij heeft geen toerenteller dus schakelen moet op gehoor. Verbruik ligt ver onder de 1 op 10. Ik denk 1 op 8 of zo.
Nieuwe Accu
Super Camper! Had ik jaren eerder moeten kopen. We gebruiken hem wel met een tent ernaast (voor de paramotors en paramotortrike) Dit is handig op campings want dan gaat er niemand op je plaats staan. HA HA. Het beste rijd ie op de snelweg (120/130 GPS) Door de grote dieseltank (80 liter) hoef je amper te stoppen. Ik denk dat ie op lange trajecten zoals Spanje en Italie niet eens veel langzamer is dan een normale auto. Laatst een nieuwe accu erin gegooid. De oude werd slecht. Wel heb ik een gaatje ontdekt in een kokerbalk. Deze heb ik snel dichtgeplakt. Dus nu opzoek naar een goede lasser.
Verkocht
We hebben hem verkocht omdat ie te klein werd. Super betrouwbare camper. Ingeruild voor een Renault Master