Mercedes-Benz Vito Lang 116 CDI 4x4 (2011)

Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito

UitvoeringVito Lang 116 CDI 4x4
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2015

opstap met de vito

Na 6 jaar Traffic gereden,, was ik er klaar mee!! wat een ellendige automaat is het,, en na een reparatie van 2500€ was ik er klaar mee.

omdat nieuw geen optie was,, ben ik voor 2 de hands gegaan uiteraard automaat en vw vind ik niks dus bleef vito over.

ik hou van net wat anders dus de keuze was de v6 of de 116cdi 4x4..

tis de 4x4 geworden met standaard 163pk,, en moet er even aan wennen de traffic was bij mij dan 180 pk en ook echt een beesd.

eerste ervaring is,,, stiller,, zachter geveerd, en hangend in de bochten. de traffic rijd wel wat stugger en voor je gevoel strakker op de weg.

daar in tegen is de vito comfortabeler over de hobbels.

de stoelen tja....... kon ik die uit de traffic maar meenemen.. blijft een enorm gemis aan zij steun bij de vito zeer zeer jammer en ook geen lendenen steun pfff.

automaat is top,, kan niet anders zeggen,, traffic was mij ook snel genoeg, ben een rustige rijder denk ik,, maar de vol automaat is gewoon soepeler,, dat is een feit.

wordt vervolgd na wat meer kilometers

nu dan op feb 2016 de teller op zn 144000km

En tot nu toe mijn ervaring

start en loopt goed!

De zonen klep is echt belachelijk,, wie verzint nou een klepje waar je echt totaal niks aan hebt,, veel en veel te smal zodat als de zon schijnt je er niks aan hebt,, veel te kort dus..

tja en toch die stoelen,, ben er een beetje aan gewent maar daar is niet over na gedacht vind ik.

Deuren sluiten goed en handgrepen zijn ook zo veel beter dan van de Traffic..

verder weinig aan te melden.. wordt vervolgd!!

7,5