AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Ford Transit (2001)

| Uitvoering | Transit |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 178.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Wij hebben als jong gezin heel veel plezier van deze auto gehad. Weinig problemen gehad. Alleen in 2013 hadden we domme pech met de versnellingsbak. Die moest vervangen worden. Ook was de airco en intercooler aan vervanging toe in 2014. Verder heeft deze auto ons overal naar tevredenheid heen gebracht. V.a. 9 jan 2015 word hij vervangen voor een Dacia Lodgy dCi90 Lauréate 5p.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Ford Transit 350 2.0 TDCI L3H2 RWD Black Edition Adaptieve Cruise, Camera, 3500kg Trekhaak, 2 x Schuifdeur, Carplay, Xenon, 165pk, Automaat, Uniek!
- 2023
€ 38.714

Ford Transit 350 L4H3 Trend 184pk RWD Direct leverbaar | Subco pakket | Navigation Pack | Doorloopfunctie cabine | XL laadkabel | All Weather banden | Vehicle Integration System | PRIJS o.b.v. SUBCONTRACTOR
- 2025
€ 61.220

- 2025
€ 61.220
Op Zoek Naar

Deze gebruikte SUV's hebben hoge instap en zescilinder

Test: Mitsubishi Eclipse Cross - Alles elektrisch, minder stekkeren
Nieuws

'Rivian ontslaat nog eens honderden medewerkers'
Bandentest

Dit zijn de beste winterbanden in de maat 225/40 R18: voordelige band bijna op podium
Nieuws