Daihatsu (2008)
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Daihatsu Cuore Trend
Ik ben zeer tevreden over deze auto. De motor is erg pittig en de auto kan dus heel goed mee op de snelweg. Lekker zuinig, heb deze zomner zelfs 1:25 gehaald! En de wegenbelasting is ook een lachertje daar betaal ik nog geen 50 euro per jaar voor.
IK heb de eenvoudigste uitvoering en heb daar geen spijt van. Hij oogt in brandweerrood dan ook stoer. Technisch is hij pico bello.
En dan de zit, heerlijk hoog. De stoelen geven ook comfortabele steun en ruimte zat voor lange benen ook achterin. Fijn ook de vijfde deur met tildrempel op comforthoogte. Bagageruimte is aan de kleine kant, maar je kan niet alles hebben. Wij zetten alles op de achterbank. De deuren gaan ook ruim open! Fantastische auto voor weinig geld. Over de wegligging ook geen klachten, alleen beetje windgevoelig. De 1e servicebeurt ook alweer gehad, prima
en kostte 137 euro.
Dappere auto
De Cuore is een dappere auto hij komt ontzettend goed mee in het verkeer rijdt lekker is soepel geveerd en is zeer zuinig , bij warm weer is er gemiddeld 1 op 24 mee te halen.
Hij start altijd in 1 keer.
Met de achterbank naar beneden geklapt heb je heel veel ruimte achterin en kan je ook grote spullen meenemen.
Er zijn ook wat nadelen , hij helt over in de bochten en anderen
proberen je vaak in te halen en als je 120 rijdt is hij
rumoerig en minder vast op de weg , zeker als er wat wind staat.
Ik heb nog geen enkel probleem gehad.