Dacia Logan laureate tce 90 (2017)

Dacia  Logan laureate tce 90 (2017)

Uitvoering Logan laureate tce 90
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Aflevering Dacia Logan

• 29 km

Vandaag na 2 en halve maand wachten eindelijk de niewe Logan mogen ophalen,en moet zeggen de kleur Nertsbruin is geweldig mooi in het echt.
Je ziet dat de Logan echt mooier is afgewerkt dan onze vorige,maar dit is dan ook een laureate uitvoering met alles erop namelijk airco,achteruitrijcamera en het nav naivigatie systeem wat ik nog moet uitproberen de komende weken.
De motor is een heel groot verschul met mijn vorige Logan,deze tce 90 trekt uitstekend en je zit er zo mee op hoge snelheid!
Verder vindt ik de afwerking van de Logan beter dan mijn vorige Logan.
nu dit weekend genieten van mijn Logan en op naar de eerste 10.000km.

Eerste 5000 Km

De eerste 5000 km zitten er intussen op,wat mij opvalt is de goede prestatie van de 0.9 tce moter een heel verschil met mijn vorige logan met 1.2 16v hij komt vlot met het verkeer mee en op de snelweg zit je zomaar boven de 130 km u.
Wat tegenvalt is het medianav systeem deze heeft soms rare kuren zoals de taal veranderd zomaar van Nederlands naar vreemde taal!als je de auto weer start,heel vreemd,Zal dit bij de eerste beurt laten nakijken.
verder heb ik de indruk dat doordat de fabriek op volle toeren moet draaien om aan de vraag te kunnen voldoen men de kwaliteit wat op de tweede plaats komt,mn vorige Logan uit 2012 zat beter in elkaar.
Verder is het verbruik van soms 1 op 12 vrij fors vind ik,wel met gebruik van airco maar toch vrij fors,volgend de garage zal dit nog verbeteren bij meer kilometers.
op naar de eerste beurt op 10.000 km

40000 km beurt

Vandaag 40000 km beurt gehad zoals verwacht niets gevonden, alleen olie en oliefilter vervangen en algemene inspectie van de auto.
Het verbruik is ongeveer 1/18 wat gezien mijn rijstijl prima is te noemen.
Ik ben dan ook zeer te spreken over de 0.9 TCE motor prima prestatie's,zuinig en vrij stil op hogere snelheden.
op naar de volgende beurt,en aankomende zomer kijken voor de vervanger van de Logan wat dit keer een Dacia Dokker gaat worden in verband met mijn zaak.

Auto ingeruild

Vandaag besloten de Logan in te ruilen voor een Dacia Dokker rainbow 95 DCI kleur azuurblauw levering tussen 15 mei en 15 Juni.
Ik heb besloten dit te doen omdat ik een eigen bedrijfje ben begonnen en toch al ruim 30.000 km per jaar rijd.

9,5

Lezersreacties (4) (gesloten)

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum