Mansory sleutelt aan Porsche Taycan

Carbonfeestje

Porsche Taycan Mansory
Porsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan MansoryPorsche Taycan Mansory

De Porsche Taycan heeft wat sprintcijfers betreft van weinig concurrenten te vrezen, maar aan de grijpgrage handjes van Mansory weet de elektrische Porsche niet te ontkomen. De tuner laat vandaag zien wat het allemaal met de Porsche Taycan kan uitspoken mocht het een exemplaar bij zijn kladden weten te grijpen.

Tuner Mansory vertimmert als het even kan alles en iedereen. Het bedrijf verbouwde niet alleen modellen van Smart, maar ook van merken als Audi, BMW, Land Rover en Mercedes-Benz. Alsof dat nog niet genoeg is, stort Mansory zich het allerliefste op supercars en exclusieve modellen van merken als Aston Martin, Bentley, Maserati, Ferrari, Lamborghini en zelfs Bugatti's en Rolls-Royces zijn niet veilig voor de verbouwkunsten van de tuner. Dat Mansory ook met elektrische auto's raad weet, bewees het eerder al door de Tesla Model S vol te hangen met uiterlijke extraatjes. Ditmaal is de Porsche Taycan de klos, al gaat tuner nog opvallend bescheiden te werk.

Porsche Taycan Mansory

Porsche Taycan Mansory

Mansory heeft een bonte verzameling uit koolstofvezel vervaardigde spoilers, lipjes, randjes en vleugeltjes voor de elektrische Porsche ontwikkeld. We komen deze extraatjes tegen op de naast de koplampen geplaatste koelsleuven en ook de behuizingen van de zijspiegels zijn van dit materiaal gemaakt. Daarnaast schroeft Mansory een voorspoiler, sideskirts, een vrij heftig ogende achterbumper compleet met diffuser en speciaal 22-inch groot lichtmetaal onder de Taycan. Ook de voorklep is vervangen door een exemplaar van koolstofvezel. Mansory geeft verder aan dat het interieur van de Taycan naar wens van de klant volledig vol te hangen valt met leer in elke denkbare kleur. Ook het binnenste van de Taycan valt aan te kleden met koolstofvezel stripjes.

Motorische aanpassingen zijn er niet en dat betekent dat de op deze foto's zichtbare uiterlijke opsmuk voor elke Taycan-versie beschikbaar is. Geslaagd of wanstaltig? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.