Volkswagen ID4 77kWh 204pk Life (2021)

autoreview

Volkswagen ID4
Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4

Signalement

UitvoeringID4 77kWh 204pk Life
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021
KM-stand laatst1.100 km
Lezerswaardering: 34%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Leren rijden

 • 1.100 km

Ik rijd nu net met mijn ID 4.0. Al wel gewend met een Hybride Prius. Dit is mijn eerste electrische auto na 4 jaar Skoda Octavia gereden te hebben en daarvoor de Renauld Megane en Peugeot 207sw.

De auto rijd lekker, de grote wielen bevallen prima. De binnenruimte is heerlijk. Ook achterin kan ik alles kwijt. Wel onbegrijpelijk dat de ruimte onder de wielen niet bij de achterbak is getrokken.

Bij het rijden probeer ik mijn bereik te optimaliseren. De auto zou 560 km bereik hebben. Ik kom met heel rustig rijden tot 400 km, en heel snel rijden tot 300 km. Het paneel is erg onhandig. Ik moet wisselen van scherm om te weten hoeveel % batterij ik nog heb. Helaas staat hier niet bij hoeveel kWu er nog in zit. VW doet op basis van mijn rijstijl wel een gok hoeveel KM ik nog kan rijden, maar dit is niet echt betrouwbaar kom ik achter.
Ik zou graag zelf kunnen berekenen met welke rijstijl ik op mijn bestemming kan komen.

In een ander scherm kan ik zien hoeveel mijn verbruik is. Ik ben er nog niet achter wat de meest efficiente snelheid is om op te trekken. Dit soor ttips zouden wel helpen

Als ik op cruisecontrol rijd laat VW de auto erg snel optrekken, waardoor de accu snel leeg raakt.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens