Volkswagen ID4 77kWh 204pk Life (2021)

Volkswagen ID4
Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4

UitvoeringID4 77kWh 204pk Life
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Leren rijden

Ik rijd nu net met mijn ID 4.0. Al wel gewend met een Hybride Prius. Dit is mijn eerste electrische auto na 4 jaar Skoda Octavia gereden te hebben en daarvoor de Renauld Megane en Peugeot 207sw.

De auto rijd lekker, de grote wielen bevallen prima. De binnenruimte is heerlijk. Ook achterin kan ik alles kwijt. Wel onbegrijpelijk dat de ruimte onder de wielen niet bij de achterbak is getrokken.

Bij het rijden probeer ik mijn bereik te optimaliseren. De auto zou 560 km bereik hebben. Ik kom met heel rustig rijden tot 400 km, en heel snel rijden tot 300 km. Het paneel is erg onhandig. Ik moet wisselen van scherm om te weten hoeveel % batterij ik nog heb. Helaas staat hier niet bij hoeveel kWu er nog in zit. VW doet op basis van mijn rijstijl wel een gok hoeveel KM ik nog kan rijden, maar dit is niet echt betrouwbaar kom ik achter.
Ik zou graag zelf kunnen berekenen met welke rijstijl ik op mijn bestemming kan komen.

In een ander scherm kan ik zien hoeveel mijn verbruik is. Ik ben er nog niet achter wat de meest efficiente snelheid is om op te trekken. Dit soor ttips zouden wel helpen

Als ik op cruisecontrol rijd laat VW de auto erg snel optrekken, waardoor de accu snel leeg raakt.

4,5

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens