Ford (1976)
Bouwjaar | 1976 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Dragracen
Ik had mijn Capri een dag of twee toen ik naar Drachten ging om naar de street legall races te gaan kijken op het vliegveld aldaar.
Angekomen begon het bij mij na een half uur al te kriebelen en ik was erg benieuwd naar de prestaties van mijn auto,
ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en heb me aangemeld voor de races!
gelukkig had ik toevallig een helm in de auto liggen anders had ik niet eens mee mogen doen.
Na een uitgebreide keuring van de auto was het zover, ik mocht meeracen.
Eerst voorzichtig en daarna helemaal los!
ik heb een flink aantal keren de 400 meter gedaan en zelfs een paar keer gewonnen! (o.a. tegen een opel calibra 2.0 i en een Ford Sierra 2.0 i)
Op youtube staat wel een filmpje. ( gele Capri drachten)
Het was een geweldige ervaring en ik weet wat mn auto nu kan, als ik het geld er een keer voor heb koop ik een oud barrel en ga ik die klaar maken voor de straatraces want met de Capri race ik niet meer

Ford Capri Extended Range RWD 77 kWh | Nu met €3500,- Ford voordeel | Direct leverbaar | 0,99% rente met Ford Options | 100% elektrisch |
- 2025

Ford Capri Premium Extended Range AWD 79 kWh | €1.500,- KORTING! | Leverbaar In Div. Kleuren | 560KM Rijbereik | 20'' | Apple Carplay & Android Auto
- 2025

Ford Capri Premium Extended Range RWD 77 kWh | €1.500,- KORTING! | Leverbaar In Div. Kleuren | 598KM Rijbereik | 20'' | Apple Carplay & Android Auto