BMW 728iL Executive (1998)
Uitvoering | 728iL Executive |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
na lang twijfelen heb ik toch besloten om een 7 serie te kopen
in eerste instantie keek ik aleen naar de 8cilinders, want dacht dat z'n 6 cilinder niet van zijn plek kwam, maar dat tegendeel is bewezen, hij komt weldegelijk van zijn plek af, echt een heerlijke auto om mee te rijden en een mooi geluid in de motor,
maar het was wel goed zoekken naar een "eerlijke" 7 serie zonder terug geraaide km stand of een incomplete historie of andere gekken dingen, en dan nog de juiste uitvoeirng met niet te gek veel kilometers, maar het is toch gelukt, een mooie originele auto zonder "pimp" velgen en ben er zeer tevreden over tot nu toe
en ja ze zijn wat duurder in de belasting maar je moet er iets voor over hebben, en onderhoud is gewoon normaal zoals elke auto..
aleen er zit veel elektronica in wat ook stuk kan...
heb hem nog niet zolang dus ben benieuwd of ik er zo tevreden over blijf, maar ik zal het hier laten weten hoe de auto verder bevalt
maar tot nu toe zeer tevreden over me auto
problemen:
3 dagen na aanschaf nokkenas sensor en waterpomp laten vervagen bij bmw specialist want die bleken niet goed te werken(rekening netjes opgelost mer verkoper)
en gisteren is me abs\asr lampje gaan branden, meteen even uit latzen lezen bij de specialist, abs sensor r\a defect, word komende week vervangen, schat kosten op 100 euro ongeveer dus valt nog reuze mee
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

BMW 7-serie E38 geeft eerste levensteken - Uit de Oude Doos

Occasion dubbeltest BMW 740i vs. Audi A8 4.2 quattro

BMW 740i Executive (1995)

BMW 728i (1997)

Test: BMW i5 - opnieuw weet BMW zwaarlijvigheid te kop in te drukken