BMW 325xi touring Executive (2003)
Uitvoering | 325xi touring Executive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Deze BMW 325 XI aangeschaft bij Renault dealer Stam in Utrecht. De auto is in 2004 vannuit duitsland naar NL gehaald door de eigenaar toen. Deze auto heeft alle opties die je je maar kan wensen, echt ongeloofelijk.
Ik vind het een genot om in te rijden, 192PK, 6 in lijn. Ik was natuurlijk ook wat anders gewend.
We waren verliefd geworden op de MR2 in 2006, en besloten om er 1 te kopen. Aangezien wij geen leaseauto hebben, was dit onze enige auto waar we alles mee deden (vakantie\'s, boodschappen e.d.).
Nu we de BMW hebben, hebben we eindelijk de ruimte die we al die jaren gemist hebben. Ik heb hem nog niet zo lang, maar ik wil hem nog een hele lange tijd rijden. De vorige eigenaar is er zeer netjes mee omgegaan, en de BMW is top onderhouden met alle facturen incluis.
Verbruik tot nu toe 1:9. Wel veel stadverkeer, en geen lange afstanden tot op heden.
Ik houd jullie op de hoogte!
Geen problemen, keurig afgeleverd.