BMW 318i touring (2001) #2

autoreview

BMW 3-serie touring
BMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie - interieurBMW 3-serie - interieur

Signalement

Uitvoering318i touring
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf293.000 km
KM-stand laatst293.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Voor een dubbeltje op de eerste rang !

 • 293.000 km

Deze auto is gekocht van een kennis, met het idee dat mijn vrouw haar woonwerkkilometers met deze auto op gas,voor het zelfde geld ontspannener zou kunnen afleggen dan met de polo.Dit plan is ruimschoots geslaagd.
Wat uitgebreider: deze auto is in augustus 2016 voor e1200 aangeschaft, met lange APK goede banden,vale lak en een uitgeleefd interieur. De auto rijdt zeer goed en is ook zeer overzichtelijk. Deze auto heeft nog de ouderwetse 8 kleps motor en roest lijkt niet echt een probleem al is deze auto niet bepaald vertroeteld.De auto is van binnen zeker niet ruim te noemen ,diverse luxe functies werken niet meer en als ik de bedroevende staat van het interieur zie, is duidelijk dat dit oook toen het nog nieuw was, niet dezelfde kwaliteithad als dat van bijvoorbeeld mijn vroegere Mercedes,waarbij alles ook bij 450.000 nog heel was.
We hebben er echter in een krap jaar een dikke 20.000 kilometer mee gereden,en afgezien van olie en filters,2000 liter lpg en 140 euro voor APK en daarmee samenhangende reparaties, geen kosten aangehad, voor we de auto weer voor het aankoopbedrag hebben verkocht, zodat ik deze auto niet veel kwalijk kan nemen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens