BMW 316i Compact (1994)
Uitvoering | 316i Compact |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Ik kan nog niet veel zeggen over deze BMW 316 Compact omdat ik deze nog maar 2 weken in mijn bezit heb.
Mijn eerste indruk is erg goed. De auto heeft een voortreffelijke wegligging. Snel is iets anders maar voor normaal gebruik is de 102 pk genoeg.
De derde deur is ideaal, als de achterbank naar voor wordt geklapt is er een zee van ruimte en kan er erg veel mee worden genomen.
In de loop der tijd zal ik meer informatie aanvullen.
Aanvulling 16-12-2012
Ik ben nog steeds in het bezit van deze bijzonder fijne auto. Na bijna 1,5 jaar staat de teller op 270.000 km. Bij de vorige apk keuring in januari 2012 moesten 2 nieuwe achterveren gemonteerd worden omdat er één gebroken was. Verder totaal geen problemen met de auto gehad. In januari 2013 moet hij weer voor de a.p.k.
Auto ingeruild
Daar ik een grotere auto nodig had heb ik de auto ingeruild voor een Audi A4 stationwagon.
Over de BMW kan ik niets anders zeggen dan dat het een fijne auto was waar ik weinig kosten aan heb gehad.

BMW 3-serie E46 320i Touring Executive | volledig gedocumenteerd | Youngtimer | Bijtellingsvriendelijk! |
- 2000

BMW 3-serie Compact 323 Ti Sports Edition Limited|TOPSTAAT|Stoelverw|Elektr Verst Lederen Zetels|Automaat
- 2000

BMW 3-serie Cabriolet E36 320i Executive / Origineel NL / Inclusief Hardtop / 100% origineel / Automaat / M Sport Leder / Zeer netjes
- 1998