Volkswagen Golf Variant 1.6 16V Ocean (2003)

Volkswagen Golf Variant 1.6 16V Ocean (2003)

UitvoeringGolf Variant 1.6 16V Ocean
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2019

Toch een golf 4 variant gekocht.

Als aanstaande vader, wil je toch gaan kijken naar ruimte, ik wil graag gewoon iets achterin kunnen leggen zonder alles overhoop te halen.

Ik heb altijd een zwak gehad voor VW. Monteurs opleiding afgerond bij de plaatselijke vw dealer, waar ik zo’n 6 jaar gewerkt heb. Eigenlijk precies in die periode dat de tsi motoren uitkwamen. Net tussen de golf 5/6. (Vroeger toen mensen nog met hun golf 4 naar de dealer gingen).

Het nadeel van bij een dealer werken, is dat je eigelijk veel ellende voorbij ziet komen. Zeker de 1ste gen tsi motoren.

Dus lang na zitten denken, ga ik nou zelf ook een 1.2 of 1.4 tsi aanschaffen? Lang zitten zoeken, totdat ik deze golf 4 variant zag op internet. 2003 Trendline, 1.6 16v origineel 124.000 km, tot het laatste jaar dealer onderhouden. Die kon ik echt niet laten staan. Het ouwe baasje is helaas niet meer onder ons en de man die hem verkocht deed dit voor zijn moeder, die het zelf eigelijk niet kon. Maar wetend, dat de auto van ‘broer Fred’ naar een warm nest en een liefhebber gaat, kon zijn moeder wel mee leven.

Blijft een genot om mee te rijden, alles is nog zo netjes, het stuur, pook, zelfs de sleutels zijn nog zo mooi. Ook onder de motorkap is hij brandschoon.

Afgelopen zondag 24-11 opgehaald. Volgende week word de distributie gedaan incl waterpomp en multiriem, daarna gaan we kijken voor een mooi set wielen. Ik houd jullie op de hoogte.

9,5

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf