Peugeot 208 Envy 1.2 PureTech 82 (2013)

Peugeot 208 Envy 1.2 PureTech 82 (2013)

Uitvoering208 Envy 1.2 PureTech 82
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2020

1 week verder, hoe bevalt hij ?

Nu 1 week verder, na aanschaf van de 208.

Ik kan niets anders zeggen dat een fijne auto.
Het motortje doet het prima, alhoewel het geen strepentrekker is.
De auto rijdt best zuinig, gemiddeld 1 op 18 - 1 op 20.

Natuurlijk niet zo zuinig als onze vorige DS3 Diesel met een verbruik van 1 op 28,5.

Verder is de vering erg comfortabel, heeft hij een goed wegligging en werkt het navigatiesysteem goed en heeft de auto bluetooth. Daarnaast lekkere comfortabele stoelen, wat je niet anders verwacht van een Peugeot.

Best wel ruim:
Zowel voor, als achterin heb je genoeg ruimte om te zitten. Valt niet tegen voor een auto in deze klasse.

Eenmaal aan het rijden heb je niet erg in de gaten dat het een 3-cylinder is, bij het wegrijden moet je wel iets gas geven. Maar daar zijn we nu wel aan gewend.

Kortom, een erg fijne auto: de "Peugeot 208".

Weer eventjes verder:

Nu 20 dagen verder na aanschaf, de auto bevalt erg goed.
Komt goed mee in het verkeer, ligt goed op de weg en rijdt soepel.

Verder over de motor, nog steeds wel iets gevoelig maar het went.

Verder niets op aan te merken, goede en fijne auto. De Peugeot 208 1.2 PureTech

3 maand verder

3 maand verder en 6000KM verder.
De auto bevalt prima, de motor zijn we aan gewend.
En als je daaraan gewend bent, is het een fijne motor.

De cruisecontrol staat standaard aan, vanaf 80 km/u.
Heerlijk rijden met de 208.

Kortom, een fijne en betrouwbare motor.

En een aanrader, de 1.2 PureTech

inmiddels al 22000 km verder!

Inmiddels staat er 100000 km op de teller....
En ik kan je vertellen, dat de auto nogsteeds goed bevalt.

De motor is lekker pittig, toch zuinig. Ongeveer 1 op 20 is haalbaar.
Verder over de motor, gewoon betrouwbaar. Geen onkosten gehad.
Onlangs nog mee naar Belgie geweest, bepakt en beladen voor vakantie.
Maar hij trok hem gewoon door!

Verder kan ik zeggen over de 208, dat hij een goede wegligging heeft en door zijn kleine stuurtje erg direct met sturen is.

Al met al een goede, leuke en betrouwbare auto. De 208

Ingeruild

Ingeruild...

Na 1 jaar en 2 maanden in de 208 gereden te hebben, hebben we ons oog laten vallen op zijn broer. De Peugeot 2008 SUV.

De 208 is heel erg goed bevallen, maar het ontbrak soms toch aan de ruimte. Vandaag de 208 ingeruild op een 2008SUV uit 2016.

4,8

PRIVATE LEASE Peugeot 208

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens