Mitsubishi Colt; 1.3 Mivec (2006)

| Uitvoering | Colt; 1.3 Mivec |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2006 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand bij aanschaf | 105.150 km |
| KM-stand laatst | 128.000 km |
een andere auto
Vandaag na lang zoeken een mitsubishi colt gekocht. Onze trouwe Opel astra uit 1995 was eigenlijk nog te goed maar met twee kinderen was een driedeurs auto zonder airco niet prettig. Maar wat koop je dan terug. Na lang zoeken hadden we een shortlist van 4 auto's namelijk: de colt, een daihatsu sirion, een Audi a2 of een smart forfour. Uiteindelijk was de sition ons te klein de Audi te duur en de smart (wat een colt in vermomming is) toch te apart.
Ook bleek de colt als zeer betrouwbaar te boek te staan. Heeft hij een distributieketting. Is de gewichtsklasse zeer gunstig (945kg) en zijn ze best vriendelijk geprijsd.
Dus uiteindelijk toch maar een colt gekocht. Deze auto ziet er erg netjes uit heeft een nap op de kilometers heeft altijd de geurtjes gehad en is van de eerste eigenaar. De auto heeft de volgende extra opties:
*airco
*trekhaak
*elektrische ramen voor
*afneembare trekhaak
Kortom een mooie auto voor een mooie prijs. En nu maar hopen dat we er geluk mee hebben.
airco
Vandaag de airco laten bijvullen. Conclusie de aircopomp is kapot door jaren niet gebruikt te zijn. Reparatie zou rond de 500 euro kosten. Dus dat nog maar even laten zitten. Verder rijdt de auto tot nu toe prima.
Apk
vandaag was het tijd voor de apk omdat de auto wat onregelmatig liep werd een grote beurt geadviseerd. totaal 363 euro. Er kwamen bij de apk geen bijzonderheden naar voren..
Update
Tja tijd voor een saaie update. De colt staat inmiddels op 4 season bandjes Voor 280 euro inc. Montage. Verder valt er niks aan te merken auto rijdt nog steeds soepel.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt

Vanwege het heuglijke youngtimernieuws: een geinige Saab, dikke BMW of lekkere Porsche

Pierre (53) kocht zijn Toyota C-HR zonder proefrit: 'Ik wilde hem meteen hebben'

BYD’s winst met 19 procent gedaald

General Motors bouwt minder EV’s en meer giga-trucks met V8 in de VS