Mercedes-Benz 190 E (1986)

autoreview

Mercedes-Benz 190 E (1986)

Signalement

Uitvoering190 E
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1986
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf127.500 km
KM-stand laatst128.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Het oude rijden...

 • 128.000 km

Een ordinaire Mercedes. Zo zouden veel mensen deze klassieker misschien omschrijven. Heel jammer, het doet de auto fiks te kort. Het is een welgevormd model waar heel goed over is nagedacht in alle facetten. Deze auto is wit, wat de klassieke uitstraling onderstreept. De auto is geheel origineel met als uitzondering een mojostuur van hout. De bekleding is blauw zoals het hoort te zijn zonder een spoor van de tijd.
Het is een automaat. Dus rustig laten opkomen en de ster de ruimte geven om de straat op zijn eigen tempo te veroveren. Als hij eenmaal warm is, rijdt hij als een koning over de snelweg.
De tankbeurt levert ook een prettige verrassing. Precies 1 op 10!

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens