Citroen C4 SpaceTourer PureTech 130 Business (2020)

autoreview

Citroen C4 SpaceTourer PureTech 130 Business (2020)

Signalement

UitvoeringC4 SpaceTourer PureTech 130 Business
Versnellingen8, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf26 km
KM-stand laatst58.600 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste aanvulling op het review

 • 58.600 km

Ruim(t)e(lijke) wagen - een MPV zoals wij die graag rijden., veel comfort, erg stil en de juiste luxe aan boord. reden voor 5 sterren op Comfort en overigens het ene kritiekpunt (stoterige veergedrag op korte obstakels) sterk verbeterd met de installatie van hulpveren.
Heerlijk motortje in combinatie met de automaat, komt goed mee en geeft een echt leuke rijbeleving qua geluid. Helaas is de auto/motor niet zo zuinig (1:18?) als anderen rapporteren daarom net geen 5 sterren op de gebruikskosten.
Welzeker betrouwbaar maar dat mag je zeker van een nieuwe auto verwachten. Jammer dat ook Citroën is gestopt met de productie van deze MPV want de alternatieven doen het net niet helemaal voor ons.
De auto is een leasewagen en zou normaliter de 100.000 kms al zijn over gegaan, maar ja de afgelopen 2 jaar werd er sterk minder gereden.
Gebruiksgemak is groot want alles wat wij (nodig) hebben kan er in, achter of bovenop. Ook anderen appreci:eren de wagen zoals een collega - hij leende de wagen voor zijn vakantie in vive la France want tja zo'n onbezorgde rondrit met het gezin kan natuurlijk (nog) niet met een EV zoals de Enyaq 60 ;-). Enfin, Wij kunnen er goed mee overweg, deze wat eigenzinnig ogende MPV

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens