BMW 320d touring Executive (2003) #2

BMW 3-serie touring
BMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie touringBMW 3-serie - interieurBMW 3-serie - interieur

Uitvoering320d touring Executive
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2008

my first bmw

Deze auto heb ik geimporteerd uit belgie de dealer zit maar 10 km van ons vandaan. Het is een van be grootste van belgie nl deMey uit maldegem en ze hebben klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan ,toch een verschil met nederland waar ik ook 2 dealers heb gehad.

Nu over de auto eigenlijk niets dan lof doet wat hij moet doen nl. ons gezin met 3 opgroeiende kinderen van 8 t/m 12 prbleemloos van a naar b brengen op een comfortabele manier . Wel met iets minder ruimte achter in in vergelijk met de mondeo, maar dit is dan ook pappa feestje en de kinderen leren zo een beetje te accepteren, je praat maar over een paar cm dus het valt ook nog wel mee.
De auto is altijd dealer onderhouden nu nog steeds en zat bij aanschaf nog net in de premium garantie met 2 jaar gratis pechhulp
Heb de auto nu 1.5 jaar en het enigste wat we tot nu toe hebben gehad was laatst een storing in de fm attennedie in de achterruitverwarming blijkt te zitten,viel niet onder de garantie maar kregen wel gratis een nieuwe achterruit ,klasse van de merkdealer

Hoop er nog veel probleemloze km mee te rijden en weet nu ook wat het gevoel freude am fhare is [hopelijk goed gespeld]
Maar je zit nu eenmaal elke dag met een glimlach in de auto ,is ook een beedje mijn hobby.

update

Ben nog steeds tevreden over deze auto, kwalitatief van hoog niveau.Heb auto dus ingevoerd uit belgie met bijna alle optie's
nl ;leren bekleding
stoelverwarming
bleutooth
stuurwielbediening
verwarmde buitenspiegels etc. etc.
Bij 160k probemen gehad met 3 kapotte gloebougies en kapotte accu viel dus niet onder premiumgarantie verder was inlaat- en uitlaatspruitstuk kapot viel wel onder de garantie [vond al dat ik veel zwarte rook had bij optrekken] is nu weg.
Zit nog steeds bij bmw-garage over de grens in belgie in onderhoud en niets dan lof, over het algemeen nette prijzen met onderhoudsbeurten,hoor ik wel eens andere verhalen over.

kinderen houden het ook goed vol op lange afstanden [3stuks] de middelste legt haar benen over mijn armleuning en ligt prinsheerlijk.

even meer over de auto

Op de zomerbanden was verbruik 5.2/100km, nu met winterbanden 5.6/100km wat nog zeer netjes is . Nog geen rammelje te horen .
Stoelen zitten echt goed, na 200km rijden fris uitstappen , met cruise control aan op de rustige stukken ,ideaal.

Al met al nog steeds tevreden

still going strong

het is weer eventjes geleden , maar rijd nog steeds met veel plezier in mijn beemer.

Ik heb eerst onze vakantie dit jaar naar zuid-frankrijk afgewacht om deze update te schrijven
2013 was nl niet zo n goed autojaar wat betrouwbaarheid betreft, eerst de commonrailcensor kapot, gebeurde gelukkig in de straat , want rijden doet die dan niet meer. uiteindelijk op de autorud du soleil in julie 2013 de turbo kapot waardoor heel onze vakantie met huurauto s afgewerkt moest worden, daarna was de ANWB de auto nog 2wkn "kwijt" , kan auto verder niks aan doen, eind aug. 2013 de brandstofpomp kapot en eind 2013 nieuwe remschijven. Veel van deze probeempjes zijn ook toe te schrijven aan de hoge km-stand , rijd verder veel lange afstanden en geniet van het autorijden, en ben zuinig op deze auto. Na vorig jaar alweer 30000km zonder problemen gereden ook deze vakantie naar de ardeche.Volgens carsom.nl zit binnenkort misschien de koppelijng eraan te komen , we zullen zien
Verder nog steeds heel tevreden met deze auto , vooral na 2013, de andere auto s die ik gehad heb heb ik nl na 250000km in moeten ruilen.
Ik houd ook precies de beurten bij bij een erkende BMW garage in belgie [is voor mij maar 8km] , heb hem daar ook gekocht en word er altijd heel goed geholpen met redelijke prijzen
O ja met 3 opgroeiende tieners is het wel behelpen achter in de BMW naar zuidfrankrijk, maar gelukkig rijden we s nachts dan slapen de meiden :-)