Audi A4 1.6 (1995)
Uitvoering | A4 1.6 |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
Pluspunten van de auto: Rijcomfort en betrouwbaarheid. In de 7 jaar dat ik de auto nu heb en de ruim 150.000 kilometer dat ik ermee gereden heb, heeft hij me nooit in de steek gelaten. Ook is er nooit iets echt ’kapot’ gegaan aan de auto. Hang- en sluitwerk van de portieren voelt nog steeds robuust en stevig aan. Bekleding is ondanks zwaar gebruik (kleine kinderen!!) nog niet versleten.
Wat wel behoorlijk slijt zijn de remmen, zowel schijven als blokken, en voorwielophanging.
Echte problemen zijn er niet geweest. Wel slijtage:
Bij elke grote beurt is er wel een voorwielcomponent vervangen. Meestal een draagarm, maar ook fuseekogels, en zelfs een aandrijfas met homokineet. Garagerekeningen bij de Audi dealer zijn pittig vandaar dat de waardering daarvoor laag is. Zeker omdat er heel luchtig gedaan wordt over de ronduit zwakke voorwielophanging van de A4.
De laatste 3 jaar ga ik naar volle tevredenheid naar de vakgarage die al het onderhoud en de APK keuring voor zijn rekening neemt. Gebruikskosten zijn inclusief, brandstof, verzekering, onderhoud, banden en APK 0,13 euro per kilometer.

Audi A4 Limousine 1.6 Advance Ecc Xenon Stuurbekrachtiging Lm Velgen Youngtimer***APK t/m 3-9-2025***
- 1999

Audi A4 Limousine 1.6 Advance Clima, Cruise control, Lichtmetalen Bij de verkoop van gebruikte voertuigen door CD-Cars wordt geen standaard garantie verstrekt. De koper aanvaardt het voertuig in de staat waarin het zich bevindt op het moment van aankoop, Vo
- 1998

Audi A4 1.8 5V TURBO QUATTRO / 100% ONDERHOUDEN / NL AUTO