Audi A4 1.8 5V (1995)

autoreview

Audi A4 1.8 5V (1995)

Signalement

UitvoeringA4 1.8 5V
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2007
KM-stand bij aanschaf100.000 km
KM-stand laatst226.250 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Kwaliteit

 • 226.250 km

Sinds de aanschaf ben ik zeer tevreden over deze Audi.
Maar wil toch enkele kleine puntjes aangeven.
De radio ontvangst is niet optimaal, mijn uitvoering had namelijk geen antenne aan de buitenzijden. Met aftermarket Xenon inbouw wordt het antenne signaal meer negatief beinvloed (goedkope set € 125,- meer last dan de standaard (Kingston) set € 200,-).
Af en toe gaan de elektrische ramen (alleen voor bij mijn uitvoering) niet meer automatisch naar beneden en omhooog. Door deze eerst volledig in een beweging omlaag en omhoog te zetten, doen ze het weer zo als het hoort.
Na een km stand van ongeveer 190.000 sloeg de motor af en toe wel aan maar viel direct weer uit. Probleem zat hem in de communicatie tussen de ingebouwde chip van de sleutel (beide sleutels) en de ontvanger en immobilizer.
Bij volle uistlag van stuur naar links begon ik wel een soort ratel te horen. Bij mijn vorige garage konden ze niks vinden?!
Enige dure onderhouden waren voor mij de distributie . Remmen (blokken en schijven). Voor een automaat vond ik de natuurlijke rem slijtage zeer meevallen.

Ik heb nu totaal 126.250 km probleemloos op LPG gereden.
Zonder een probleem gegeven op LPG. Olie verbruik goed (+/- 200 ml per 10.000), geen koelvloeistof verbruik. Vanwege het gewicht en de automaat is het geen snelheids voertuig maar komt goed mee en rijdt op de rechte stukken zeer comfortabel.
Bochten werk viel wat tegen en heb daarom ook de Audi voorzien van een verlagingsset. Werd een stuk beter, maar was helaas verwend met mijn vorige auto.

Al met al een zeer goede A4. Op de genoemde puntjes na.
Volgende Audi wordt waarschijnlijk een A3.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Audi A4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens