Volvo C70 2.5 T (1998) #2

autoreview

Volvo C70

Signalement

UitvoeringC70 2.5 T
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf38.500 km
KM-stand laatst38.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne Bak

 • 38.500 km

Ik heb de auto in mei '21 gekocht met een lage km-stand. Teller staat nu op 41.500. Gezien z'n leeftijd rijdt de auto nog erg goed; is stil, comfortabel met goed zittende stoelen, hoewel de zittingen wat langer hadden mogen zijn. De auto is vrijwel vrij van rammeltjes, piepjes en kraakjes. Alleen het verbruik is hoog, mede omdat ik relatief meest korte afstanden rijd. Rond 1 op 9. Het geluid is verslavend, evenals het elastische optrekken. Hij gaat als de brandweer. Ik heb de 241pk-versie. Mijn vorige auto liep ruim 1 op 17. Voorlopig voor mij geen electrische auto, is ook niet te betalen. Alles aan de auto gaat stevig: het schakelen, het sturen (wel met gevoel), het remmen (moet stevig trappen). Lampjes zijn een beetje gelig. Zou ik t.z.t. willen vervangen door nieuwe, om daarmee witter licht te hebben. De lichtopbrengst is erg goed. Ben vooralsnog enthousiast over de auto.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens