Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline (2000)
Uitvoering | Polo 1.4 TDI Comfortline |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Hiervoor reed ik een Mercedes C200 (zie andere review) erg fijne auto! Was tevens mn eerste auto maar omdat ik erg veel kilometers ging maken moest ik diesel gaan rijden.
Maar wat nu? een mooie C200 CDI was toch echt te duur, ook zeker in wegenbelasting, een beetje ge-marktplaatst en kwam een erg mooie polo TDI tegen.
Zilver grijs metallic, electrische ramen, centrale deurvergrendling en nog best rap ook, dat lijkt me wel wat.
op een zaterdag gaan kijken en de koop meteen rond gemaakt, wat een fijne auto!
Hij is vrij snel, zeker onderin pakt die snel op en de turbo is duidelijk voelbaar qua gevoel is die soms sneller dan de mercedes, top ligt rond de 170km/h maar dan is het echt op.
Zuinig is die zowiezo 1 op 20 is echt makkelijk haalbaar en dan rijd ik toch echt met een stevige rechtervoet.
Er zitten mooie 14’’ lichtmetalen velgjes onder met brede bandjes, en mistlampjes in het voorbumper, maakt het allemaal net wat sportiever.
Auto is inmiddels verkocht, heb een Audi A3 TDI gekocht, zie review.
Niks, alleen de bekende Polo kwaal... De versnellingsbak zat er wel aan te komen.