Volkswagen Golf Variant 1.9 TDI 90pk Comfortline (2000)
Uitvoering | Golf Variant 1.9 TDI 90pk Comfortline |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
De auto beviel, sowieso de eerste 80.000 kilometer erg goed. Helemaal geen mankementen, alles werkte naar behoren, de prestaties waren goed. Maar vanaf toen begon het noodlot toe te slaan. Tot maarliefst 12(!!!) keer toe hebben we kapotte voor/achter verlichting gehad. De climatronic is 3 keer kapot geweest. De cruisecontrol heeft het een keer begeven, de achter ruitenwisser pomp is lek, en dat lek heeft de garage nog steeds niet gevonden. Of te wel, eerst is het een hele fijne auto, maar daarna begint alles een beetje te vervallen. O ja, de schokdempers kraken als de hel, de middensteun achter is kapot en de deuren vriezen vast in de winter.
De auto duikt ook, vanaf het begin al, wel heel erg naar beneden bij een verkeersdrempel. Wij hebben al menig keer de grond gekust.
Daar komen ze;
-achter ruitenwisser pomp lek
-Slecht starten in de winter
-Deuren vriezen doorlopend vast
-lampen 12 keer defect
-climatronic 3 keer kapot
-cruisecontrol 1 keer kapot
-armsteun achter afgebroken
-defecte passagiers airbag
En tot maarliefst 3 keer toe heeft de dienstdoende garage onze auto niet naar behoren gemaakt!! U moet u schamen auto DAGO in Doetinchem!!