Volkswagen Golf Variant 1.9 TDI 105pk BlueMotion Trendline (2008)

autoreview

Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf Variant

Signalement

UitvoeringGolf Variant 1.9 TDI 105pk BlueMotion Trendline
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf83.000 km
KM-stand laatst190.250 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

eerste review

 • 126.000 km

Wat kan ik er van zeggen. Een stabiele auto, geen gekke dingen, inmiddels de apk gehad zonder problemen, de laatste beurt geen bijzonderheden. Er zitten wel een aantal kraakjes/rammeltjes in het dashboard welke de irritatiegrens bereiken. Nog niet kunnen bepalen wat de oorzaak is.

Met ongeveer 1200km per week doet de auto het heel aardig, nog 54000km te gaan voordat een vervanging in beeld komt. Of VW Golf nogmaals in beeld komt is nog de vraag. Het is een goede auto, maar niet uitmuntend in relatie tot de prijs.

Nieuwe long life....

 • 143.000 km

Tja, wat valt er te vermelden.
Een onverlaat heeft mij op een parkeerplaats geschaafd rechtsvoor, deukje + krassen dus even laten herstellen.

Verder weer een beurt gehad, we waren 30000km verder, geen bijzonderheden.

Irritant is een rammeltje rechtsvoor in de auto, oorzaak nog niet kunnen achterhalen.

Laatste fase

 • 167.000 km

Nou, het bericht van de leasemaatschappij is binnen. Graag nieuw bestellen. Kortom, sinds de laatste review geen echte bijzonderheden, na ruim 80000km weer eens een nieuw setje voorbanden (gewone slijtage) en een nieuwe achterband want daar was een dikke schroef in terechtgekomen. Voor zijn de michelins vervangen door continentals, ik ben van mening dat deze auto daar ook beter op rijdt. De michelins geven mij steeds het gevoel van onderstuur.

De nieuwe auto wordt de Megane estate GT-line, lekker volgepakt met opties en accessoires. Heeft zo zijn voordelen om van 25% naar 14% bijtelling te gaan.

Ingeleverd, afscheid was daar

 • 190.250 km

Ook in de laatste periode geen noemenswaardige problemen, stabiele, bedrijfszekere auto. Wel een onverlaat die met een fiets oid de achterklep onheus heeft bejegend, jammer toch. Op 174000 nog een beurt gehad, wederom gewoon routine.

Eindoordeel: Prima auto, doet waar deze voor is maar neem niet met pijn in het hart afscheid.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens