Volkswagen Golf Variant 1.9 TDI 105pk Trendline (2009)

autoreview

Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf Variant

Signalement

UitvoeringGolf Variant 1.9 TDI 105pk Trendline
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2017
KM-stand bij aanschaf240.365 km
KM-stand laatst330.000 km
Lezerswaardering: 33%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mooi zwart

 • 241.850 km

Onze Civic ingeruild op deze Golf. Dit is mijn tiende auto, en mijn derde VW. Hoewel ik niet het idee heb merkentrouw te zijn. Hoe groot kan het contrast zijn, van de Honda naar de VW.
Ze zijn beide zwart, beide diesel.
De Honda was spannend, deze VW niet, de Civic had 6 versnellingen, de Golf slechts 5. Zo kan ik wel even doorgaan, maar dat zal ik niet doen.
We zijn weer 3 jaar jonger , Meer ruimte voor de Labrador, weer wat minder kilometers.
Al komen die er in rap tempo bij. De verwachting ligt op ca 30 K per jaar. . Ik ga proberen deze review up to date te houden.
De sterrenwaardering kan ook nog veranderen.

Tegenvaller

 • 330.000 km

Op de terugreis van een etentje klonk er een onheilspellend geluid uit de motorkap. Ik dacht aan een kapotte verstuiver. Het bleek erger. Na bezoek aan een garage en een dieselspecialist bleek de nokkenas de boosdoener. Ook was er een schraapveer ( ? ) naar de filistijnen. Kortom, na veel vijven en zessen besloten dat er dan maar een ander blok moest komen. ( na eerst een nieuwe nokkenas besteld te hebben, maar er bleek meer aan de hand, ijzerrestantjes in het blok enzo_
Dus, uiteindelijk een dikke 1500 euro verder, ligt er een " nieuw" blok in met ca 2 ton ervaring. Hopelijk blijft die wat langer goed dan het oude. Want ik ben gewend om minimaal 4 ton te rijden met een auto. Intussen lonken onder andere een Toyota RAV 4 naar mij. Geen VW product meer als deze golf ooit ingeruild wordt.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forumtopics