Toyota Starlet 1.0 XL (1987)

Toyota Starlet 1.0 XL (1987)

UitvoeringStarlet 1.0 XL
Bouwjaar1987
Jaar van aanschaf2005

Heb de Starlet op 23-09-2005 gekocht bij Tewi auto te Gorredijk. Deze Starlet rijdt beter en vlotter dan de Alto welke ik hiervoor had. Het geluidsniveau valt mij tegen, misschien dat het beter wordt na de montage van een vijf-versnellingsbak.
De Starlet is lekker vlot maar houdt niet van een koude start. Inmiddels heb ik speakers in de hoedenplank gebouwd, er zaten al gaten in.

In de wegenbelasting doet ’ie 11 euro per maand. Verzekering is 14 euro per maand.

Verkocht op zaterdag 6 mei 2006... Rijd nu een VW Polo 1.4 Master Edition van 2001.

Moest eerst even uitvinden hoe de choke werkt.

15-10-2005:
Afgelopen week heb ik de bougies, verdeelkap en rotor en een nieuwe accu geplaatst! Nu start en loopt ’ie een stuk beter! Was totaal 100 euro kwijt aan onderdelen.
Woensdag gaat ’ie voor een carburateur-reiniging, ik hoop dan van het onregelmatige lopen af te zijn.

25-10-2005:
Inmiddels is de carburateur gereinigd en nu loopt ’ie goed! Of zou het aan de benzine liggen, ik tank nu Shell V-power. Het is wat duurder maar de auto loopt soepeler én zuiniger.

08-12-2006:
Inmiddels 4000 km verder en het verbruik is 1 op 14,8. Valt me niet mee!

01-05-2006:
Vorige week is de distributieriem geknapt! Sindsdiens staat ’ie stil en ben ik op zoek naar een andere auto. Waarschijnlijk wordt dat een Polo, Corsa of Fiësta.

7,5