Toyota MR2 2.0 GT-i (1991)
Uitvoering | MR2 2.0 GT-i |
Bouwjaar | 1991 |
Jaar van aanschaf | 1999 |
Dit is echt een fantastische wagen. Zoveel power en zoveel uitstraling. Vandaar dat ik hem al bijna 5 jaar heb. Het is zeer lastig om een betrouwbare MR2 te kopen zonder schade of mankementen. Ik heb de mijne zelf in Düsseldorf bij een dealer gekocht en geïmporteerd. Tegenwoordig is dat prijstechnisch niet zo voordelig meer.
Zonder dak rijdt de auto subliem en je hebt veel bekijks. De auto heeft echt een Ferrari-look en is in rood of zwart het mooiste.
Bij nat weer oppassen met scherpe bochten (achterwielaandrijving). Je staat dan ineens achterstevoren.
- Dynamo 4 x vervangen (2x onder garantie). Dit is een dure grap. 1200,- gulden voor een ruildynamo bij de dealer. Of 450,- euro (goedkoper geworden?).
- Accu 4 x vervangen. Volgens de dealer gaat de dynamo kapot als de accu kapot gaat en vice versa. Laatste keer beide tegelijk vervangen en doet het nu prima.
Verder geen extra kosten, komt door elke APK en ik rijd nog op de originele nieuwe banden (nu 6mmm). Wel regelmatig olie peilen (elke 3000 km bijvullen).

Toyota MR2 1.8-16v VVT-i NL NAP
- 2000

Toyota MR2 1.8-16v VVT-i | Airco | Soft top en Hard top | Lage km stand |
- 2000

Toyota MR2 2.0 GTi 16v 156pk SW20 T-Bar Targa Elek.pakket Volledig origineel *NL auto* 99978km! *Distributieriem v.v.* 1 Eigenaar! Uniek
- 1991