Suzuki Baleno 1.3 GLX (1997)
Uitvoering | Baleno 1.3 GLX |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
Eerste koop
Ik heb een tijdje voor een autoverhuurbedrijf gewerkt, waardoor ik in zeer diverse soorten auto's heb gereden. Hierdoor werd ik behoorlijk beinvloed op de keuze die ik zou maken als eerste auto.
Op het moment dat ik ben gaan kijken voor een auto was mijn budget niet echt hoog. Dus ik hoopte eigenlijk dat ik voor een zo'n laag mogelijk bedrag, toch een leuke auto zou kopen.
Uiteindelijk ben ik bij de Suzuki Baleno terecht gekomen, die te koop stond in Dordrecht. Daar aangekomen, bleek dat het niet ging om een grote dealer, maar meer één die ongeveer 10 auto's in zijn wagenpark had staan. En ik kon alleen langskomen op afspraak... Hmmm, dat kan nog eens interessant worden. Eenmaal het ijs gebroken, blijkt al snel dat deze persoon vol lof is over de Suzuki Baleno. En over het algemeen had ik ook wel een goed gevoel over de auto. Nou moet ik er wel bij zeggen, dat dit mijn eerste ervaring is als potentiële koper voor een auto. Dus ik probeer op mijn gevoel af te gaan die ik in de loop van de tijd heb opgebouwd bij het verhuurbedrijf. Want je komt er namelijk al snel achter welk merk je wel en niet aanspreekt.
Na goed kijken en onderhandelen, heb ik het onderste uit de kan gehaald. En ik ga over tot de koop!
Ik kan de auto over een week meenemen. YES!
Tot nu toe toch wel laaiend enthousiast over de auto. Hopen dat de auto het ook waarmaakt.
Naarmate meer kilometers gemaakt te hebben, laat ik het weten hoe de ontwikkelingen zijn van de Baleno!
Op vakantie met de Baleno
Jaja, het is natuurlijk lekker weer en ik heb kunnen zorgen voor een lekker paar lekkere weken vrij. En wat als eerste op de planning staat is 5 dagen naar Normandië te gaan. 3 x raden met welke auto!
Inderdaad met de Baleno. En ik moet zeggen, dat ik het toch wel bijzonder heb getroffen met het weer. Potverdorie wat is het warm. En zeker als je de enige GLX hebt, die GEEN airco heeft, dan voel je je toch wel een beetje in de steek gelaten. Waarschijnlijk had de afdeling airco op het moment van bouwen net een dagje vrij.
Maar goed, dat mag de pret niet drukken, want mijn Baleno brengt mij op de mooiste plekken, waar ik dan ook wil. En ik fotografeer graag dus, ik voel me weer helemaal in me nopjes.
Na de 5 dagen Frankrijk, was het wel weer even mooi. Maar niet is minder waar, want 2 dagen daarna ga ik weer op pad met de Baleno, maar dan toch wat dieper het dal in. Ik ga namelijk naar Duitsland. En om precies gezegd, naar Grafenau. Dat centraal ligt met Tsjechië en Oostenrijk. Prima! Maar het is wel een stukkie rijden. Ben benieuwd!!
Heerlijke vakantie gehad. De Baleno heeft me nergens laten staan en heeft trouw zijn werk uitgevoerd bepakt en beladen als het ezeltje maar vooruit kon gaan. En geen enkel probleem hoor. Heerlijk die wagen.
En tot nu eigenlijk geen problemen gehad. Ja, een band die af en toe hier en daar wat lucht liet ontsnappen. Maar er kwam 3 keer zo snel weer lucht bij, dus dat was geen probleem. Na de vakantie wel een nieuwe band voor laten komen, omdat het wel regelmatiger voor begon te komen. Maarja. Als dat alles is, dat hoort er gewoon bij.
Nouja, tot de volgende update zou ik maar zeggen!!