Renault Mégane Break 1.6 16V Expression (2001)
Uitvoering | Mégane Break 1.6 16V Expression |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
De Mégane Break is naar mijn mening een praktische, comfortabele, heel ruime en lekker in de uitrusting zittende auto. Wel heb ik hem bij aanschaf laten opleuken met het Pack Elysee: de Radio-Renault met bedieningssatelliet aan de stuurkolom, lichtmetalen wielen en mistlampen.
Plaatsnemen in het interieur van de Expression-uitvoering geeft een goed gevoel: fijn zittende stoelen en er is rondom gebruik gemaakt van mooie materialen. Overzichtelijk dashboard, dat "s avonds, hoewel regelbaar, wel hard oranje verlicht is.
Zwakkere punten vind ik de plaatsing van de bedieningsknoppen van de verwarming en het (motor)geluidsniveau rond de 100/110 km per uur.
Enige tijd met niet-functionerende remlichten rondgereden en een keer niet willen starten nadat hij voor een wasbeurt uit de garage gereden was (motormanagement dan van slag?; een kennis overkwam hetzelfde).