Renault Laguna Grand Tour 2.2 dCi Initiale (2002)

autoreview

Renault Laguna Grand Tour
Renault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna Grand TourRenault Laguna - interieurRenault Laguna - interieurRenault Laguna - interieur

Signalement

UitvoeringLaguna Grand Tour 2.2 dCi Initiale
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf112.000 km
KM-stand laatst180.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mijn meest luxe, maar meest onbetrouwbare auto ooi

 • 180.000 km

Of het pech is, of gewoon conform de slechte naam die deze auto heeft weet ik niet.

Feit is wel, dat mbt onderhoud ik aan deze auto ongeveer evenveel heb uitgegeven als aan de kosten voor het aanschaffen ervan!

Kan een opsomming geven van alles wat kapot is gegaan, maar ik kan beter zeggen dat het enige wat niet stuk is geweest de motor zelf is.

Het enige positieve is dat als deze auto niet in de garage staat, het de fijnste, meest luxe auto is die ik ooit heb gereden.

O ja, nog een positief punt; het gevoel wat je krijgt als je de auto van de hand doet, was echt heerlijk!

2,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens