Renault Laguna Grand Tour 2.0 16V IDE Dynamique (2002)
Uitvoering | Laguna Grand Tour 2.0 16V IDE Dynamique |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Wat een waardeloze auto!!!!!! Rampenbak
December 2007 deze auto gekocht vanwege onze gezinsuitbreiding. Leuk gezinnetje in een leuke auto. Prima wagen dachten we.
Voor 7900 euro deze auto gekocht.
We zijn ermee op wintersport geweest in januari 2008. Niks geen problemen gelukkig.
In maart 2009 weer op wintersport geweest naar Frankrijk. De dag voor vertrek is op het nippertje onze auto nog gemaakt. Nieuwe bobine. Tja, kan gebeuren. Kosten waren 250 euro.
Na de vakantie is het gelazer begonnen. In april 2009 begon de auto te stotteren en ineens af te slaan. Ik hoorde ook een rammel onder de motorkap waar ik me enorm aan stoorde. Vooral bij stationair draaien was de rammel niet om aan te horen. Zelfs zo erg dat je door fietsers en voetgangers werd aangekeken bij het stoplicht.....
Ik terug naar de garage (renaultgarage). Afspraak gemaakt voor een vrijdag. De maandag ervoor ben ik weggesleept van de snelweg. Onderin de tunnel verloor de rampenbak zijn volledige vermogen. Stapvoets uit de tunnel kunnen komen. Lang leve de ANWB. Volgens de man van de ANWB was het benzinepeil erg laag. Het lampje brandde nog helemaal niet dus dat leek me sterk. Maar goed, hij deed het weer.
De volgende dag wilde de auto niet starten!!!!! We hebben de auto gelijk naar de garage gebracht (zodra hij startte). Ik vertrouwde er niet meer op dus ik wilde m graag laten maken.
"Zet m maar vast neer mevrouw, we kijken er naar".
De motor is gereinigd, omdat vervuiling de oorzaak zou zijn van de problemen. Na het reinigen was de auto er nog erger aan toe dan toen ik m bracht. Renault Nederland is benaderd maar de service is heeeeeeeeeeeeel ver te zoeken. Gewoon niet dus!
Bij de garage kondezn ze niets vinden.
Ik wilde graag weer eens de deur met mijn twee kids dus voor de zoveelste keer gebeld. Ik kon m komen halen voor het weekend want hij reed wel, volgens de man van de garage. Ik m opgehaald en wat bleek......hij kwam niet verder dan 3000 toeren. Ja dat rijdt heel lekker, maar niet heus.
Eenmal hier voor de deur sloeg hij wederom af. Mijn man nog eens proberen maar hij kwam niet verder dan de hoek van de straat.....afgeslagen en niet meer aan de praat te krijgen. Na eindelijk weer gestart te hebben heeft mijn man m gelijk weer naar de garage gereden.
Hij heeft ongeveer 8 weken bij de renaultgarage gestaan. Toen waren we het zat en wilde we naar een andere garage. Geheel kosteloos konden we de auto halen.
Daarna naar een andere gagare die m wel kon maken, wat dus ook niet lukte. Deze wist nog wel een mannetje die altijd auto's aan de praat krijgt. Daar staat hij nu nog en conclusie: krukkenas kan alle kanten op bewegen, auto overleden!!!!!
We krijgen er 500 euro voor, pure sloop dus!!!!
In anderhalf jaar een afschrijving van 7400 euro!!!!!!!!!!!!!!!!
Wij zijn helemaal klaar met Renault. Ze bieden je totaal geen service.
De waardering die ik heb ingevuld is puur gebaseerd op als de auto het wel deed.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Renault Laguna 1.6-16V Authentique Airco, Cruise control, Trekhaak
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V T Privilège Automaat | Navi | Xenon | Autom. Airco | Cruise Control | LMV | PDC | Half Leer | APK tot 01-04-2026!
- 2005

Renault Laguna Grand Tour 1.8-16V Dynamique