Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120pk Dynamique (2001)
Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120pk Dynamique |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik heb de auto gekocht omdat de VW Golf alleen maar problemen gaf. Ongeveer alles aan die auto was vervangen en ik kwam toch een redelijk deel ruimte tekort.
Omdat mijn budget aardig gedrukt werd door de VW genoegen moeten nemen met een auto die veel kilometers gelopen heeft.
Op het eerste zicht heeft de Laguna een mooi lijnenspel en heb ik zeeën van ruimte in vergelijking met de VW. Ook het comfort en de vering zijn echt om over naar huis te schrijven.
Het is wel wennen met deze auto, de VW reageerde toch wat direkter en was in mijn beleving ook feller dan de Laguna. Ook lijkt het alsof de Laguna rond de 2000 toeren even ’doodvalt’ om daarna weer vrolijk door te trekken.
Mijn achterruitenwisser doet het ook niet om de een of andere reden.
Andere problemen heb ik nog niet gehad, en ik hoop dat ze ook lekker wegblijven. Heb er al genoeg gehad in de afgelopen jaren.
Overigens ben ik er door de verzekering achter gekomen dat de auto geen Dynamique is maar een expression.. Maakt niet heel veel uit, heeft wat opties minder.