Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 100pk Expression (2003)
Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.9 dCi 100pk Expression |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Na jaren lang Saab rijden, was ik toe aan een diesel doordat ik verder moest gaan rijden voor mijn werk.
Saab heeft ook diesels, maar de Renault Laguna sprak mij wel aan, eens even wat anders dacht ik.
Dat klopt ook, qua uiterlijk is dit natuurlijk een totaal andere auto, maar qua kwaliteit helaas ook.
Goed, van Saab naar Renault is misschien een grote stap, maar dat hij zo groot zou zijn, had ik niet verwacht.
Na ongeveer 3 weken was m"n ’sleutel’ al kapot, 2 weken later weer, een paar weken later weer.
Na 2 maanden wilde hij nie meer schakelen, koppeling kapot, hoe dit kan snap ik nog altijd niet.
Na 4,5 maand kwam er flinke damp uit de ventilatoren, dit lag aan de airco.
Na ongeveer 9 maanden; dashboard kastje sloot niet meer.
3 Weken later stond ik langs de kant van de weg, doordat de electronica was uitgevallen, niets reageerde meer, auto moest worden afgeleverd bij de Renaultdealer.
4 Weken terug nog zat de uitlaat los, hij trilt nu onderhuids, niet irritant, wel weer vervelend.
Eind vorige week heb ik mijn auto ingeruild, voor een tweedehands Saab 9-5 2.2 TID, daar rijd ik tot nu toe met alle tevredenheid in.
Voor mij, NOOIT meer Renault! (helaas)
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee