Renault Laguna Grand Tour 1.8 16V Tech Road (2004)

Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.8 16V Tech Road |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Deze auto heb ik altijd een mooi model gevonden, dus toen ik er aan toe was een vervanger voor mijn Alfa te zoeken kwam de auto in mijn lijstje te staan. Andere station modellen (ik heb nl 2 geweldige kindjes) waren de Lancia Lybra SW, Peugeot 406 break en de Citroen C5.
Een voorwaarde voor mij is op lpg te rijden ivm de brandstofkosten.
Al snel bleek dat de Laguna prijstechnisch het meest gunstig uitkwam, nadeel is wel de legendarische onbetrouwbaarheid, zal geen toeval zijn!
Maar omdat ik niet snel bang ben heb ik deze auto aangeschaft, en het valt (nog) niet tegen. Wat een fantastische auto, alles zit er op en werkt.
Het comfort is buitengewoon.
Inmiddels ben ik 2.500 kilometer verder en op 1 klein dingetje na (zie problemen) alleen maar lol en goedkoop rijden!
10-07-2008 Even een kleine update, nu 194000 op de teller en geen mankementen gehad, op naar de 200.000.
27-10-2008 Net de 200.000 gepasseerd, nog steeds alles in orde, moet wel nieuwe banden voor hebben. Ik denk erover all weather banden van pirelli (P2500) aan te schaffen.
Het complete dashboard lichtte af en toe op, specialist zei dat dit aan de bobines lag. Dit waren imitatiebobines bleek later. Ze zijn vervangen voor originele en het probleem is weg.

Renault Laguna 1.6-16V Authentique Airco, Cruise control, Trekhaak
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V T Privilège Automaat | Navi | Xenon | Autom. Airco | Cruise Control | LMV | PDC | Half Leer | APK tot 01-04-2026!
- 2005

Renault Laguna Grand Tour 1.8-16V Dynamique