Renault Grand Espace 2.0 Turbo 16V Initiale (2011)

Uitvoering | Grand Espace 2.0 Turbo 16V Initiale |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Bijna een Jaar in bezit
Wij hebben deze Renault Grand Espace initiale Paris uit het jaar 2011 nu bijna 1 jaar in bezit.
Wij rijden niet erg veel kilometers, omdat we voor het werk een andere auto hebben. Dit is echt een auto om er met het gezin op uit te trekken. Als je het mij vraagt is er geen betere gezinsauto als deze Renault Grand Espace! Wij hebben vorig jaar ook voor het nieuwe model Espace gekeken, maar jammer genoeg bied deze auto niet voldoende ruimte.... We hopen dat Renault wel weer een grotere variant op de markt gaat brengen over een paar jaar!
We hebben nu zelf slechts 10.000 kilometer gereden met deze auto zonder problemen, en elke kilometer is genieten!
Gelukkig rijden we niet zo heel veel, want erg zuinig rijd hij niet!!
Deze week een onderhoudsbeurt uit laten voeren, en daarmee gelijk de distributieriem, en de waterpomp laten vervangen, omdat de auto daar gezien de leeftijd van 5 jaar aan toe is.
Dit alles bij elkaar heeft zo'n € 800,00 gekost, wat we enorm vonden meevallen.
Wij kunnen voor nu weer een jaar vooruit tot de volgende onderhoudsbeurt.........