Renault Grand Espace 2.0 dCi 16V 175 Initiale (2011)

Renault Espace 2011

UitvoeringGrand Espace 2.0 dCi 16V 175 Initiale
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

1 maand jong

M'n derde Espace. Ook dit keer een grand Espace met automaat. Helaas niet meer met een 3 liter V6 maar nu 2 liter 173pk die qua vermogen niet voor de 3 liter onder doet. Motor is inmiddels lekker soepel en een stuk zuiniger dan de 3.0 V6 (1:11) Uitrustingsniveau van de initiale is weer uitstekend.
Eerste indruk na 4 weken en ruim 7000 km; geweldige auto, kilometervreter, krachtige soepele motor(top op de teller 210) fijne automaat, veel trekkracht, zeer comfortabel, kortom voldoet aan de verwachtingen!
Maar, om eerlijk te zijn mis ik inderdaad het geluid van de V6 nog wel een beetje. Zal nog wel even duren ben ik bang!

Tevreden rijder

binnenkort de eerste beurt en winterbanden laten monteren. Tot nu toe probleemloos rijden.

Nog steeds zeer tevreden over deze auto. Automaat Is heerlijk comfortabel. Initiale uitrusting past uitstekend, ik vind alleen de audio installatie wat magertjes tov de oude carminat installatie (slechts 1 CD nu tov 6 in de wisselaar van de vorige Espace ), jammer Renault...

Motor is lekker soepel en relatief zuinig. Gemiddeld 1 op 11 valt gezien dagelijkse autobaantrip niet tegen.
Auto is en blijft aanrader voor degene die ruimte en (frans) comfort zoekt

Erg tevreden met opmerking!!

Alweer ruim 83000 km gereden.
Bij 78000 is de radiateur vervangen want lek!! Vind dat eigenlijk niet kunnen!!!! Dure reparatie want het hele front moest verwijderd worden, veel uren dus!
Verbruik is met 1:13,5 tot 1-14 netjes voor een auto als dit.
Comfort en rij eigenschappen zijn nog steeds heel goed.

Zeer tevreden

Na 100.000 km en 1,5 jaar ben ik nog steeds een erg tevreden rijder van deze auto.
Auto heeft me tot nu toe nog nooit in de steek gelaten, volg gewoon het onderhoudsschema van Renault zonder verrassingen !
Rijdt regelmatig ritjes van 350 km en kom altijd fris als een hoentje aan dankzij de comfortabele zit en het gebruiksgemak, gelukkig veel handige automatische snufjes (regensensor voor ruitenwissers,licht,schakelen,cruiscontrik ) die het leven aangenaam maken.
Ieder weekend met het halve voetbalelftal van mn zoon op stap is ook geen enkel probleem. Veel ruimte voor spelers en bagage!
De motor met 175 pk is erg prettig en door het hoge koppel veel trekkracht.

Auto is en blijft een aanrader! Zou morgen zo weer een nieuwe bestellen!!

9,5