Peugeot 307 SW 2.0 HDI 90pk (2004)

Uitvoering | 307 SW 2.0 HDI 90pk |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
In januari 2004 heb ik mijn eerste leaseauto van de zaak ontvangen. Na veel testritten te hebben gemaakt had ik een short list (Octavia, Megane, Golf). Eigelijk wou ik weer een Skoda Octavia, maar een nieuw model was in aantocht(2005) en daar kon ik niet op wachten.
Rijeigenschappen, passagiersruimte en opbergruimte(perfecte auto om mee te verhuizen) van de auto bevalt mij. De auto/ motor maakt veel lawaai, is vrij gehorig.Het boxen / geluid is gewoon waardeloos.
Auto perfect afgeleverd, maar toen begon de ellende (in het tweede jaar wekelijks bezoek aan de garage).
* lampen die met regelmaat kapot gaan
* dieseltank loopt over (= nieuwe tank geplaatst)
* airco kapot (binnen een half jaar)
* veel rammeltjes
* beide koplampen vervangen i.v.m defecte knipperlichten.
* spontaan knappen van de voorruit
* auto wou niet starten (electronisch probleem)
* kromtrekkende remschijven.
Anno 2008 (laatste jaar van de lease auto), behalve de vele lampjes die nog vervangen moet worden, ben ik nu redelijk tevreden met de auto. De auto loopt goed en lekker, alleen het verbruik val mij tegen (volle tank = 650 -700 km).
auto ingeleverd
Na bijna 5 jaar te hebben gereden in deze Peugeot heb ik de auto eindelijk mogen inleveren. In zijn geheel terugkijkend heb ik veel "ellende"met de auto gehad. Bij de garage kenden ze mijn auto maar al te goed. Ik ga nu rijden in een Ford C Max, niet mijn keus. Maar het moet even (crisistijd).
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties3
- Comfort4
- Kosten1
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee