Peugeot 307 SW 2.0 HDI 90pk (2004)

autoreview

Peugeot 307 SW
Peugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Signalement

Uitvoering307 SW 2.0 HDI 90pk
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf139.500 km
KM-stand laatst140.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

je voelt je lekkerder

 • 140.500 km

20 jaar geleden ben ik begonnen met 3 keer een 2CV (Eend). Daarna ben alleen maar gedateerde Volvo's op LPG gereden. In de afgelopen 17 jaar ben ik in 1996 één x vreemd gegaan met een Citroën XM. Een gewéldig mooie auto van 4 jaar met LPG. Na een jaartje snel weer ingeruild voor een oudere Volvo. Volvo's en LPG houden van elkaar en 350.000 km kan relatief makkelijk worden gehaald. Met 3 kinderen in de leeftijd van 5, 11 en 13 was ik in januari jl. op zoek gegaan naar een MPV. Mijn vrouw was verliefd op een Espace maar het mocht ook een Voyager zijn. Zelf dacht ik meer aan een Touran of een Galaxy. De XC 90 van Volvo vond ik te groot en niet lekker genoeg rijden, zeker niet in relatie tot de kosten. Dus ben ik een week lang in de avonden en het weekend gaan peuteren wat de ervaringsdeskundigen vonden van hun 6 of 7 persoons auto's van verschillende merken. Ben vooral benieuwd hoe auto's zich gedragen tussen de 200 en 300 duizend km. Nou, er bleef weinig over van de eerder genoemde merken. En uiteindelijk kwam ik uit bij Peugeot. Kende het merk niet meer sinds mijn ouders een 504 reden tot begin jaren 80. De 307 SW Navtech is in eerste instantie niet te vergelijken met een duurste uitvoering S80 met 272 PK. Moet je niet doen en toch doe je het natuurlijk een beetje. Ik hoefde maar een paar duizend euries bij te leggen. Ben een maand verder en gelukkig met de 307. Heb er een extra stoel bij gekocht en nu is het een 6-zitter (3x2). Tevreden gezinsleden is tot nu toe de opbrengst. Maar ik zal u op de hoogte houden. De doorslag voor een 307 is een recensie op deze site van een 307-dieselrijder die zonder problemen de 450.000 km heeft gehaald. Ook anderen waren tevreden. En ik eerst nog op zoek naar een SW met een panoramadak, bleek dat ze dat allemaal hebben. De 307 maakt iets meer herrie maar ik zit een stuk hoger en het is zo lekker licht op de dag. Mensen met lichtherapie kunnen de auto mogelijk declareren bij de verzekering?! Komende zomer gaat de sleurkip erachter en zullen we zien hoe de auto zich gaat houden. Ik hou u op de hoogte.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens