Opel Agila 1.0-12V (2002)

Opel Agila
Opel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel Agila - interieurOpel Agila - interieurOpel Agila - interieur

UitvoeringAgila 1.0-12V
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Wij hebben deze auto van mijn schoonmoeder gekocht, die deze nieuw heeft aangeschaft.

Ik schrijf nu een review over deze auto, omdat de deze het verdient.

Buiten het feit dat ik deze auto werkelijk aards en aards lelijk vind, heeft hij ons eigenlijk nooit in de steek gelaten.

Zolang je van de snelweg weg blijft, kan hij, met zijn 1.0L 3-cilinder redelijk meekomen in het verkeer, maar ook niet meer dan dat.

Het verbruik viel best wel tegen. Gemiddeld 1 op 16 vind ik voor een kleine en lichte auto niet echt zuinig.

Hoewel de auto hard heeft moeten werken, waren er buiten het standaard onderhoud, navenant geen kosten.

We zijn met de auto 2x op vakantie geweest (volgepakt, zelfs met dakkoffer...) en dat was niet prettig. Berg op in de alpen rijdt je zelfs vrachtwagens in de weg.
Maar daar is deze auto ook niet voor gemaakt.

Als 2e auto is deze perfect. Genoeg ruimte voor 4 volwassenen, genoeg bagageruimte met de achterbank plat, een hogere zit en klein genoeg om gemakkelijk te parkeren.

Na dik 2 ton zaten er serieuze onkosten aan te komen en hebben we hem de deur uitgedaan.

3,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens