Mazda Premacy 1.8 Exclusive (2001)

Uitvoering | Premacy 1.8 Exclusive |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Koop
Vandaag onze "nieuwe" Premacy opgehaald. De aflevering viel wat tegen, we zullen maar denken dat dit door de vakantieperikelen komt. Geen kleine attentie en een lege tank. Wel is er een nieuwe Parrot ingebouwd nadat de garage een kabelbreuk veroorzaakte. Voordat we kunnen vertrekken naar Burgers Zoo moeten we eerst 45,84 ltr tanken, dus de eerste kosten € 78,34 zijn bekend. De radiozender stoort af en toe en bij het uitzetten van de motor klinkt er een plof over de luidsprekers. De oneffenheden in de weg klinkt er een bekend gekraak bij de schoknrekers. Maandag maar even een afspraak maken bij de garage voor een check-up. De auto rijdt verder heerlijk. De airco doet het goed en de motor lijkt ook meer vermogen te hebben dan de vorige Premacy. Misschien de HP uitvoering? Verder merk je niet dat je een andere auto hebt. Het interieur is het zelfde als de vorige Premacy, alleen bij het uitstappen zie je dat deze blauw is in plaats van grijs.
Controle garage
Vandaag is de Premacy naar de garage geweest om wat kleine puntjes van de aflevering na te kijken. De stekker van de trekhaak is gerepareerd en het kraken achterin is verminderd, maar het ploffen in de luidsprekers is nog niet verholpen. Hier zelf even naar gekeken, maar dit vergt iets meer tijd. Misschien maar een andere keer hiernaar kijken.